Padel este un sport dinamic și distractiv, o combinație între tenis și squash, care însă prin natura lui este si un sport social, Padel putând fi jucat oficial doar la dublu, inclusiv în echipe mixte.
Terenul de joc este realizat conform standardelor internaționale, fiind produs si montat de o echipa de specialisti ai unei fabrici din Spania, tara in care exista aproximativ 10.000 de terenuri de Padel.
Dotat cu nocturna, vestiare, grup sanitar si o receptie in care puteti servi o bautura racoritoare alaturi de partenerii de joc, terenul Padel 4 Life va invita sa descoperiti un nou mod de petrecere a timpului liber.
#PADEL, un sport care o sa va cucerească de la primul punct jucat.

teren padel brasov zarnesti

Tarife inchiriere teren Interval orar Abonament Rezervare fara abonament
Luni – Vineri 09:00 – 17:00 40 lei / ora / teren 50 lei / ora / teren
17:00 – 21:00 50 lei / ora / teren 60 lei / ora / teren
Sambata – Duminica 09:00 – 21:00 50 lei / ora / teren 60 lei / ora / teren

Preturile afisate sunt valabile pentru sezonul de vara, 1 Mai 2020 – 31 Octombrie 2020.

!!! Important: Incepand cu data de 01 Iunie 2020, Padel 4 Life nu va mai pune la dispozitia jucatorilor palete si mingi de Padel (de inchiriat), datorita masurilor de prevenire a raspandirii virusului Covid-19. Astfel jucatorii trebuie sa se prezinte la teren cu palete si mingi de joc proprii. Mentionam ca puteti achizitiona palete si mingi de Padel direct de la noi de la teren, paletele marca Kelme la un pret redus cu 50% fata de ofertele actuale disponibile pe site-urile de specialitate. Multumim de intelegere & Va asteptam cu drag la #Padel => #SportDistractieSocializare